Gratulálunk!

A kért anyagod máris úton van a megadott e-mail címedre!

De ez még közel sem minden. Összeállítottunk valamit, amit igazán szeretni fogsz, ha segíteni akarsz a gyermekednek! Olvass tovább!

Mire vágyunk szülőként?

Minden 8. osztályos gyermek szüleinek tudunk segíteni abban, hogy gyermeküket könnyebben kontrollálják, és stressz nélkül segítsék Őt a matematika felvételire való felkészülésben, és ezzel elérjék legfőbb vágyukat: hogy gyermeküket felvették a kívánt középiskolába!

Szülőként van időd segíteni? 

Megfigyeltük, hogy jelenleg a legnagyobb probléma az, hogy a szülőknek nincs rá idejük, hogy gyermekükkel a felvételire készüljenek, és vannak olyan szülők, akik nem is minden feladat megértésében tudnak segítséget nyújtani.

 

A fogalmi ismeretek hiányának veszélyei

Azt is tapasztaltuk, hogy a gyerekek, ha valamit nem jól vagy nem teljesen értenek, akkor nincs kedvük azt gyakorolni, ezért kidolgoztunk egy olyan csomagot, ami lépésről lépésre haladva adja meg a tökéletes tudást és a felvételi vizsgán előforduló fogalmak meghatározását magyarázza el. 

Felhívja a figyelmet minden olyan fogalomra vagy összefüggésre, amire ügyelnie kell majd a felvételiben.

A gyerek tanul noszogatás nélkül is? 

Sok szülő arra vágyik, hogy gyermeke az Ő fejével gondolkodjon és önszántából álljon neki gyakorolni és felkészülni, úgy, hogy ne kelljen folyton piszkálni miatta. 

Vannak olyan szülők, akik szívesen ülnek le gyermekükkel és közösen gyakorolnak, ezért olyan felkészítő anyagot dolgoztunk ki, amely a szülőket is segíti abban, hogy el tudják magyarázni a feladatok megoldását gyermeküknek.

A Te célod az, hogy őt felvegyék, igaz?

Sokan gondolhatják úgy, hogy gyermekük már mindent tud, de aki azt gondolja, hogy minden tud, az hogyan tudna még több dolgot megtanulni?

Ha a Te célod az, hogy gyermeked a kívánt iskolába felvételt nyerjen, és sikeres matematika felvételit írjon, akkor ez az oldal Neked szól! 

A felvételi előkészítő jó megoldás? 

Igen, természetesen sokkal jobb, mintha nem foglalkoznánk a problémával, a közelgő felvételivel. Azonban matekozzunk egy kicsit mi is! 🙂

Ha egy felvételi előkészítő csoportban van 25 gyerek, akkor 1 gyerekre mekkora figyelem jut a tanár részéről? Igen. Ez valóban csak 4%. 

 

Vajon ez elég lesz a sikeres felvételihez? 

És mi történik akkor, ha van a csoportban egy-két olyan tanuló, aki kicsit hangosabb, többet kérdez, stb?

Akkor abból a 4%-ból mennyi marad? 

Ennél gyermeked többet érdemel vagy többre van szüksége?

 

A sikeres felvételi apró lépései

Amennyiben erre a 7 lépésre odafigyelsz, és betartjátok, akkor biztosan sikeres lesz a gyermeked felvételije!

Lépések a siker felé

Lehet, hogy ez elsőre egyszerűnek tűnik, pedig megfelelő eszköz nélkül egyáltalán nem az!

1) Hozzáállás

Változtasd meg gyermeked hozzáállását, és érd el nála, hogy önszántából gyakoroljon, úgy, hogy nem kell őt miatta piszkálni.

2) Tudd meg, hol tart

Ellenőrizd le gyermeked tudását és vizsgáld meg, hogy ha ma írna felvételi vizsgát, akkor hogyan sikerülne.

3) Fogalmak ismerete

Ismerje meg a matematika felvételin előforduló összes fogalmat, azt, hogy mire használjuk őket, valamint hogyan kell veleük gondolkodni és mire kell figyelni, ha azokkal a felvételi  feladataiban találkozik.

4) Típusfeladatok

Gyakorolja az összes típusfeladatot, és csak azokra fordítson figyelmet amelyek nem mennek tökéletesen.

5) Körülmények demonstrálása

Gyakoroljon felvételi körülmények között! OIdja meg 45 perc alatt, szigorúan mérve az időt, számológép nélkül a felvételi feladatsorokat.

6) Holt idő kihasználása

Használja ki gyermeked a feleslegesen eltöltött időt a felvételire való felkészüléssel.

 

7) Kontroll

Minden nap kontrolláld gyermeked! A kontroll rendkívül fontos része a közös felkészülésnek.

Vedd a kezedbe gyermeked sikeres felvételijének irányítását és rendeld meg a felkészítő csomagunkat, amely mind a 7 pontban segít!

A teljes csomag érdekel? Nem érsz rá arra, hogy weboldalakat böngéssz? Rögtön az érdekel, hogy mivel éred el azt, hogy biztosan jól sikerüljön gyermekednek a matematika felvételi?

Teljesen megértjük! 

Kidolgoztunk egy olyan rendszert, amit ha gyermeked elkezd megtanulni, alkalmazni és gyakorolni vele, akkor mindent megtett azért, hogy jól sikerüljön a felvételije!

Érdekel?

ELSŐ PONT (7/1):

 

Érd el azt, hogy ő maga akarjon tanulni! Figyelem! Ügyelj arra, hogy ezt a hanganyagot véletlenül se hallja meg gyermeked, ez csak és kizárólag Neked szól!

Ha betartod azokat a tanácsokat, amiket ebben a hanganyagban hallasz, akkor eléred, hogy önszántából akarjon tanulni és felkészülni a felvételire! Ugye, hogy ez az egyik legnehezebb feladat? Egyetértünk! 

Ezért készítettük el ezt a hanganyagot! Neked szól, és benne van minden titok, ami bizonyítottan működik, hiszen már számtalanszor le lett tesztelve! 

Lépésről lépésre fog végigvezetni azon, hogy elsajátítsd azt a technikát, amivel eléred a célod. És igen, ezt nem csak a felvételire fogod tudni használni, hanem az élet nagyon sok területén. Még a munkában is. 

Rendeld meg most!

Enélkül nem fogod elérni, hogy saját elhatározásából készüljön fel, és nagyon nehéz lesz vele a következő időszak! 

Csak töltsd ki az alábbi megrendelő űrlapot, és azonnal megkapod a hanganyagot e-mailben. Már ma el fogod tudni kezdeni használni. Lépésről lépésre fogod elsajátítani azokat a pontokat, amivel elérheted a célod a gyermekednél, és az élet más területein is.