Gratulálok! A kezedben van a legjobb applikáció, ami létezik a piacon!

Az utolsó eszköz, amit szeretnénk Neked felkínálni, a már ismert gyakorló feladatsor, de itt a megoldókulcsot úgy építettük fel, hogy lépésről lépésre bemutatja a teljes feladat megoldását is.

Lépésről lépésre kidolgozott megoldókulcs? Ez mit jelent?

Minden egyes feladatnak van megoldása. Ez rendben van. De hogyan jutunk el eddig a megoldásig? Milyen lépések vezetnek addig, amíg megkapjuk ezt a megoldást?

Ez egy nagyon részletes, tényleg lépésről lépésre anyag. Úgy lett felépítve, hogy gyermeked minden feladatnál láthassa azt a logikai felépítést, aminek mentén végül magabiztossá válik a feladat megoldásával kapcsolatban. 

 

Kb. 200 oldalas anyag, kevesebb, mint egy matek magánóra áráért?

Igen, megint egy ilyen példa. De tényleg így gondoljuk, hogy ha ezt az anyagot tanulmányozza, olyan, mintha egy magántanár ülne mellette. Vajon mennyi ideig tartana, amíg ezt a rengeteg feladaot és példát elmagyarázza egy magántanár? Párszáz ezer forint biztosan. Válaszd a hatékonyabb, költségkímélőbb megoldást!

Fogalomtár, applikáció, gyakorlatsor lépésről lépésre kidolgozott megoldókulccsal: A LEGÜTŐSEBB HÁRMAS! 

Nem kertelünk. Bizos, hogy Te sem szereted azt, ha valaki mellébeszél. Mi sem! Ezek az anyagok azért készültek el, mert nincs ilyen a magyar piacon. A szükség szülte, és a sikerek nevelték fel. 

Rendeld meg most gyakorló feladatsort a részletesen kidolgozott megoldókulccsal együtt!

 

 

Legyen tiétek a 200 oldalas anyag, ami most

 

14,990 Ft

 

helyett 

 

CSAK

 

4,950 Ft. 

 

Ez az utolsó anyag, amit kidolgoztunk nem lesz több. Minden benne van, amire szükség van egy sikeres matematika felvételi megírásához. Ne gondolkozz, mert ennek az árát szinte biztos, hogy meg fogjuk emelni, mivel tisztában vagyunk azzal, hogy az a tudás és segítség ebben az anyagban van, az sokkal többet ér.

Kattints

MOST a KÉREM AZ ANYAGOT

gombra!

 

[xyz-ihs snippet="urlap-cucc"]