Sajnálom, hogy nem vetted meg az ellenőrző kérdéseket.

Viszont az tisztán látszik, hogy tényleg szeretnél segíteni a gyerkmekednek! Azonban van valami, ami mellett semmiképp se menj el, és ne zárd be ezt az ablakot anélkül, hogy nem tudsz róla!

Felvételi előkészítő Fogalomtár

A matematikai fogalmak ismerete nagyban hozzájárul, hogy gyermeked sikeres központi matematika felvételit írjon. A cél, hogy felvegyék a kívánt középiskolába. Ezért kidolgoztunk egy matematikai fogalomtárat, amely tartalmazza mindazokat a fontos fogalmakat, amelyek felmerülhetnek a felvételi feladataiban.

Kiemelkedik a tömegből! 

Ez az, amitől gyermeked képes lesz kiemelkedni a tömegből. Képes lesz gondolkodni a felvételin előforduló összes fogalommal. Ilyen például a szárszög, a négyzetes hasáb, stb.

Az elmúlt 5 év

Csak olyan fogalmak jelentését magyarázzuk el, ami az elmúlt 5 évben előfordult. Azok közül viszont mindegyiket 

 

Példák és figyelmeztetések 

A fogalmak mélyebb megértését és gyakorlását példafeladatokkal segítjük. A felvételi feladataira fókuszálva adjuk meg a fogalmak magyarázatait, illetve mindazokat amire a fogalommal kapcsolatban oda kell figyelni. 

 

A fogalmi ismeretek hiányának veszélyei

Azt is tapasztaltuk, hogy a gyerekek, ha valamit nem jól vagy nem teljesen értenek, akkor nincs kedvük azt gyakorolni, ezért kidolgoztunk egy olyan csomagot, ami lépésről lépésre haladva adja meg a tökéletes tudást és a felvételi vizsgán előforduló fogalmak meghatározását magyarázza el. 

Felhívja a figyelmet minden olyan fogalomra vagy összefüggésre, amire ügyelnie kell majd a felvételiben.

Záró kérdések 

Ha a fogalomtár végére értél, menj végig újra a 235 ellenőrző kérdésen, és ezzel leellenőrizheted gyermeked tudását, hogy mennyire képes alkalmazni az eddig megtanultakat.

Tudja használni máshol is?

Előfordulhat, hogy gyermekedet már beirattad egy előkészítő tanfolyamra, de ha ott nem ért egy fogalmat és nem mer szólni, mert ciki, akkor ez a fogalomtár további segítségére lehet. 

Egészítsd ki a csomagodat!

Ha gyermeked felfegyverzed ezzel a fogalomtárral, akkor nem fog értékes perceket és pontokat veszítni a felvételin! 

Csak kattints az alábbi “Kérem a fogalomtárat gombra”, és máris a tiéd lehet az 49 fogalomból összeállított gyűjtemény!

Az ára pedig 9,990 Ft helyett most CSAK 3,850 Ft.

Vigyázz, ez bevezető ár, és bármikor fenntartjuk a változtatás jogát. Csapj le rá most kedvezményel!

 

[xyz-ihs snippet="urlap-cucc"]